19/08/2020
54310

ADANA SASA BETON DELİMİ

 

Ø12 mm.'den Ø 500 mm.'ye kadar istenilen her çapta vibrasyonsuz zedelemeden istenilen her yerde yatay, düşey ve açılı olarak Karot ile delme işlemi yapılmaktadır.

Ø 500 mm üzeri çapta istenilen delikler için birkaç defa delme işlemi ile çürütme yapılmaktadır.

Vakkum sistemi ile mermer ve granit gibi hassas yüzeylerde hasarsız delme işlemi yapılmaktadır.

 

Betonun ve asfaltın herhangi bir nedenden dolayı kaldırılması gerektiği durumlarda; yüzeyin tamamına zarar vermeden istenilen alandaki beton, beton kesme makineleri ile düzgün bir şekilde içerisindeki donatı ile birlikte kesilerek kaldırılır.

Kesilen yüzey düz bir yüzey olduğu için ilave düzeltme işlemi gerektirmez.

 

Var olan betonarme sistemle birlikte çalışması öngörülen ve yeni oluşturulacak betonarmenin birbirine bağlanması amacı taşıyan epoksi esaslı kimyasal dübeller kullanılarak eski betona yeni betonun donatılarının (demir) ankre edilmesi işlemidir.

Her donatı (demir) çapı için uygulama yapılmaktadır. Kullanılan epoxy piyasanın en iyi kimyasalı olup yapılan işe garanti vermekteyiz.Firmamız şu an betonda ve asfaltta olası problemler, değişiklikler ve özel projeler konusunda teknolojik ve teknik açıdan Türkiye çapında kendini geliştirmiştir ve her biri branşında eğitilmiş uzman kadrosu ve teknolojiyi yakından takip eden dinamik teknik altyapısıyla hizmet vermektedir